Brugeroprettelse

Første gang du besøger selvbetjeningen her på siden, skal du oprettes som bruger*

Brugeroprettelsen sker ved at klikke på "Log på selvbetjening" i menuen øverst på hjemmesiden. Log ind med MitID.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv. Det er vigtigt, at du udfylder emailfeltet med en gyldig emailadresse, da vi bruger denne, til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på prøver eller lignende.

Når du har udfyldt brugeroprettelsesskemaet, og har klikket på “opret ny bruger”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den emailadresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Klik på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.

Du kan fremadrettet selv vælge om du vil:

  1. Logge ind på selvbetjening med dit CPR-nummer samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)
  2. Logge ind med MitID
  3. Anvende mobil-app'en "Min Læge" https://minlaegeapp.dk/

*Ovenstående gælder for personer fra og med 15 år, der har MitID. Har du et barn under 15 år, skal du kontakte klinikken for at blive oprettet. Det er vigtigt at kommunikationen vedr. barnet fremadrettet foregår i barnets login, således at alle notater journalføres i barnets cpr-nummer.