Kommende patient?

Der er stor efterspørgsel på at blive tilmeldt som patient i lægehuset. Det meste af tiden har vi lukket for tilgang, da vi har fulde huse. Men vi åbner med mellemrum i korte perioder. Følg med på Facebook eller Instagram, hvor vi altid skriver, når vi åbner. Du kan også tilmelde dig notifikationer på laegeskift.dk. Her får du direkte besked, så snart vi åbner og på den måde har du større chance for at blive tilmeldt.
Familiemedlemmer på samme bopælsadresse, som en allerede tilmeldt patient, kan altid komme ind, på trods af, at der måtte være lukket for tilgang. Borgerservice kan i så fald kræve, at vi underskriver en blanket.
I alle andre tilfælde, er det ikke muligt at komme ind, før vi åbner for tilgang. Vi kan ikke gøre undtagelser, da vi slet ikke har adgang til tilmeldingssystemet. Det er heller ikke tilladt eller muligt, at føre ventelister.

Når der er åbent for tilgang kan du ansøge om lægeskift via Borgerservice, enten ved fremmøde på et af deres kontorer eller på nettet via borger.dk. Begge steder skal du udfylde en ansøgningsblanket. Det er udelukkende Borgerservice som træffer afgørelse om, hvorvidt du opfylder kriterierne, for at skifte læge. De opkræver desuden et gebyr i omegnen af godt 200 kr, for de fleste lægeskift.

Du kan læse mere om de generelle regler for lægeskift og foretage skiftet her: https://www.kk.dk/laegeskift